понеделник, 3 октомври 2016 г.

The Birthday Book Tag

По случай рожденния ми ден, реших, че по-подходящ от този таг няма. Въпросите не са много, но ми достави удоволствие да го направя. Няма да тагвам никого по очевидни причини.

1. Преброй по рафта си с книги деня си на раждане след това извади месеца си на раждане. Коя е книга, на която спря?
Какви са тези сметки, обърках се! :D  To става отрицателно число... Добре, ще го променя малко - падна ми се "Възпламеняване" на Сюзан Колинс. Доволна съм, защото това е любимата ми книга от поредицата.

2. Ако можеш да прекараш рождения си ден, с който и да било измислен герой кой би бил и защо?
Пърси Джаксън и Роуз Хатауей. Не съм много сигурна защо, просто ги харесвам двамата много.

3. Намери книга, която се развива през сезона, в който си роден.
Ъх, това е трудно. Есен, есен, есен...амии първата книга от "Академия за вампири" се развиваше по това време, а пък и ми е любима.

4. Намери книга, която е с цвета на твоя рожден камък.Понеже си знам рожденния камък... :D До колкото си спомням май е опал, тоест трябва ми цветна корица на тъмно син фон. Това ще е трудно... Ох, нека бъде просто книгата "Опал" от поредицата "Лукс".

 
5. Има ли поредица със същия брой книги като твоята възраст? Ако има коя е тя?
ДА! Ставам на 16 и това е точният брой на книгите от поредицата "Малки сладки лъжкини", която приключих преди няколко дена. Хе-хе, супер се получи :D

6. Посочи книга, която е разположена във време, свят или страна където би предпочела да си се родил/а.
Maй този въпрос ще остане празен. Има много, но не и някой (свят), който на всяка цена бих посетила. Да кажем, че бих била доволна на всичко :D

4 коментара: