петък, 29 януари 2016 г.

Популярни книги,които не съм прочела

Днес ще споделя книгите / поредиците , за които времето така и не ми стигна.Стори ми се доста интересно и най-важното е, че имам какво да кажа по въпроса.

1.''Адски устройства'' на Касандра Клеър
Срамота си е , знам . Още по-лошо е,че ми остават две книги за да завърша ''Реликви на смъртните'' ,така че дори нея не мога да отбележа в ''прочетени''. Най-отгоре на списъка са ми и въпреки това все изниква нещо преди тях.

 
2. ''Здрач'' - Стефани Майър
Не знам дали заради много oт лошите отзиви, или просто не е  била моята книга , но и до сега не съм се решила да я прочета.

3.''Прелестни създания'' - Ками Гарсия
Още една популярна поредица , с адаптиран филм при това , която не се радва на вниманието ми. Ще я почна , някога. Изглежда обещаваща , въпреки лошите отзиви



4.''Домът на мис Перигрин за чудати деца''
За нея все още имам колебания, защото не съм сигурна, че това е жанра, който е за мен. Въпреки това , смятам да я прочета.

5.''Крадецът на книги''- Маркъс Зюсак
Тук мога да се похваля , че съм прочела 3 стр. от нея ! Уау да не повярваш... Може и да не съм особено заинтересована от нея и заради факта , че ми спойлнаха нещо важно . Но такъв е животът!


6.''Сянка и кост''  - Лий Бардуго
Още една поредица , за която нямам идея дори дали трябва да я започна..може би..някой ден.
Прилича ми на ''Стъкленият трон'', но имам съмнения да е толкова добра.

2 коментара:

  1. "Сянка и кост" реално няма много общо с книгите на Сара Дж. Маас. Те са си прекрасни сами по себе си и не трябва да ги сравняваш с точно тези книги, защото в тях няма главна героиня асасин, а такава, която тепърва научава за дарбата си и попада по средата на нещо много по-голямо, отколкото някога е очаквала. Ролята й е доста голяма и тези книги, ако ти харесат, могат съвсем буквално да си поиграят едно хубаво със сърцето ти и накрая да го оставят разбито на милиони парченца...и всъщност това да ти хареса. Или поне така стана с мен.
    Ако харесваш странно завъртени любовни триъгълници и мрачна атмосфера с доста мистериа и трагедии, можеш да й дадеш шанс :))
    (Знам, че поста е стар, но сега го видях.)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно възможно е . В такъв случай със сигурност ще им дам шанс :) Благодаря за съвета !

      Изтриване