неделя, 7 август 2016 г.

Teen Wolf Book Tag

Когато имам време, нямам мотивация. Когато имам идеи, нямам време. А дори се е случвало да имам идеи и време, но не и мотивация. От седмици насам времето ми е безкрайно, идеите - добри, мотивацията никаква. Дори е един от малкото моменти, когато думите идват сами, без да ги търся постоянно и въпреки това просто не можех да се накарам да напиша пост, какъвто и да било. Едно от малкото неща, които ме развълнуваха безкрайно, напоследък е сериалът Тийн Вълк. И ако не сте го гледали още (???) не знам какво чакате.


Никога не съм била толкова обсебена от него, а неговата примиера да е тооолкова далеч. Този сезон ще бъде последен и предвиждам - един от най-добрите, защото ще става дума за спомени и духове... и Стайл и Лидия (!!!!!). Вместо да пиша безсмислен пост за това колко се вълнувам и как не минава ден без да потърся информация за сериала... намерих този таг. Кой да знае, че има тагова за.. почти всичко.
За да успокоя поне за малко вълнението си относно Тийн Вълк (поне преди да започна да го гледам наново), ще се захващам с тага и пращам хиляди благодарности на създателя му!
(Прекалено развълнувана съм, за да ги превеждам, извинете ме.)


1.Scott McCall - The character who evolved the most in a book
Отне ми доста време по някаква причина, но реших да се спра на Джулиет от "Разбий ме". Всеки, който е чел поредицата, би ме разбрал.


2.Stiles Stilinski - A book that you didn't have many expectations about but found charming
Мисля да се спра на "Връзка" на Р. Роуъл. Смятам я за повече от "charming", но със сигурност нямах големи очаквания от нея. 


3.Lydia Martin - A book with a pretty cover
Няма как да се сдържа и да не кажа, че Лидия е МНОГО ПОВЕЧЕ от красива, затова ще го преинача на - книга с красива корица и хубаво съдържание. Нека бъде "Принцеса с часовников механизъм".


4.Allison Argent - A book with forbidden love
Е, просто няма как да не кажа цялата поредица "Кръвни връзки", където връзката между Сидни и Ейдриън е меко казано "забранена".


5.Derek Hale - The book which started you reading
Може би... "Пърси Джаксън и боговете на Олимп"? Защо не, една от първите ми е.


6.Malia Tate/Hale - A character with a shady past
Това е трудно. Нека да е.. Селена Сардотиен или по-скоро Елин oт "Стъкленият трон".


7.Kira Yukimura - A character with oriental features
 Синдер от "Лунните хроники". Тя е първата, която ми изникна в ума.


8.Jackson Whittemore - A bad character you couldn't help but love
Well.. по някаква причина рядко харесвам "лошите момчета" в книгите или поне не съм ги срещала достатъчно често. Ако Ейдриън е лошо момче обаче, то избирам него на 1000%


9. Liam Dunbar - The last book you bought
Не си купувам често книги и затова последните две са "Летни дни и летни нощи" и "Човек на име Уве" (които прочетох отдавна).


10. Brett Talbot - A character that plays sport
(Значи има този герой, но не и примерно Айзък? Ок,ок хубаво.) Това е трудно. Хари Потър и куидичът. Става, нали?


Ее.. дотук беше тагът. От моя страна предизвиквам всички фенове на сериала! Май се развълнувах още повече :D..както и да е. Възможно е в бъдеще да направя отделен пост пак относно Тийн Вълк, ако чувствата се окажат в повече. :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар