събота, 19 март 2016 г.

TOP 3 favorite fictional couples

Трябваше да напиша няколко ревюта, но не - вместо това решавам, че ще изброявам прекалено малко мои любими двойки, защото - защо не? Такова ми е настроението напоследък. Само три са, има много, които харесвам, но просто не са ми достатъчно любими. Една е от книга, другите две от сериали, но наистина исках да го направя, така че ето ме с недостатъчно смислен пост, но пост :D
Започвам ги на обратно :

 
3) Пърси и Анабет
Може би нямаше да ги има в този списък, ако не беше третата книга на ''Героите на Олимп'' - Знакът на Атина.. Краят, краят е невероятен и ужасен едновременно. Да не говорим, че самата книга беше много интересна, но просто финалът спечели всичките ми аплодисменти. Тогава, в онзи смъртоносен момент, смятам, че връзката им се изгради напълно. Няма да ви спойлвам, но ако сте им фенове да знаете, че ви очаква нещо наистина впечатляващо. Това, което той направи за нея, е нещо невероятно и показва силните им чувства един към друг. Дори боговете не можаха да накарат Пърси да забрави за Анабет.

2) Мери и Франсис
Сериалът е Reign, а тези двамата ме спечелиха още с първия епизод. Историята е следната : Франсис и Мери се познават и са съпруг и съпруга още от деца. Но Франсис е бъдещият крал на Франция - Мери на Шотландия. Когато навършва пълнолетие, тя напуска родината си, за да спази условията на създадения съюз между двете страни и така да запази короната си и доброто бъдеще на Шотландия. Но те двамата се влюбват, а не така се управлява мъдро. Двамата трябва да решат какви царе искат да бъдат, а между временно тъмни сили смятат да им попречат към бъдещето на двете държави и да застрашат живота им.

Първата им целувка
Знаех, че нещо ще се случи с единия от двамата. Знаех го отпреди да започна сериала, но въпреки това ми беше интересно през цялото време. Не знам защо харесах толкова Франсис - не мога да кажа, че външният вид е това, което ме плени ( симпатичен е, но не е моят тип). Но имаше нещо в него, в двамата, което ме накара да ги обикна истински. Може би лоялността им, любовта им, не знам, но бяха прекрасни. Вижте ги - красиви, млади, прекрасни ! Той е готов да я чака и ще я чака винаги. Ще я обича, ще умре за нея. И няма да съжали...


1) Винаги ще бъдат моят номер едно - Стайлс и Лидия

Най- красивите хора на света, по мое мнение, заедно? Сбъдната мечта. Никога няма да ми омръзне да гледам Стидия (шип името им)- клипчета или да слушам песните от сериала (Teen Wolf). Те са толкова невероятни, защото първото, което направиха е да станат приятели. Да се доверяват един на друг, да разчитат един на друг. В началото Стайлс бе имал crush от трети клас на най-популярното момиче в училище Лидия, която дори не го забелязваше. Лидия се правеше на глупава, но Стайлс беше първият, който забеляза, колко умна е тя и че всичко е преструвка. Тя си мислеше, че никой няма да я харесва такава каквато е, но ето че той я познаваше, а това го караше да я харесва дори повече. Когато й каза всичко това, Лидия започна да го забелязва. Но имаше един тип, в който тя все още беше влюбена, и след раздялата им тя все още страдаше. Той се беше отнасял не добре с нея, беше й казал : '' Не очаквай да тичам при теб всеки път, когато започнеш да крещиш". А Стайлс.. без тя да го е моли, той постоянно я следваше и винаги, винаги беше до нея. Дори когато тя спря да се прави на глупава, в моментите, в които най- много се нуждаеше от някого той беше до нея. И винаги ще бъде. За него Лидия е на първо място - без изключение. И в най-тежкия момент на Стайлс - тя беше също до него. Те имат една-единствена целувка (когато Стайлс получи паник атака, а тя знаеше, че това е единствения начин да я спре), но беше най-красивата, която аз съм виждала. Не ме интересува, че те дори не са официално двойка (скоро ще бъдат). Това, което имат те, не може да се нарече с друга дума освен любов.

Още в началото, когато Лидия се преструваше.
Любимите ми реплики са:
-You see, death doesn't happen to you, Lydia. It happens to everyone around you. To all the people left standing at your funeral, trying to figure out how they're gonna live the rest of their lives without you in it.
And if you die, I'll literally go out of my freaking mind."

- "Lydia, I've had a crush on you since third grade. And I know that somewhere in that cold, lifeless exterior there's an actual human soul."

- "I read once that holding your breath can stop a panic attack.. So, when I kissed you.. You held your breath.." "I did?" "Yeah.. You did."

 
И така.. мога да ви говоря още много и много, но просто ще ви препоръчам да гледате сериала, за да разберете тяхната история напълно. Също така ето ви 101 причини да ги шипвате. Последно ще поздравя всеки, който прочете поста ми с тази песен , която слушах докато писах всичко това. Благодаря ви за отделеното време и не забравяйте, че дори да нямате любовен живот, като мен, винаги можете да се обърнете към тези три двойки, за да си поплачете едно хубаво :D ! Въпреки това ви пожелавам много късмет в любовта и не забравяйте да обикнете първо себе си !



3 коментара:

  1. Стидия <3 И аз ги обичам страшно много. Дано режисьорът удържи на обещанието си и да ги видим в следващия сезон като двойка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано, дано. Не мога да повярвам, че може да създаде нещо толкова красиво, но да не го продължи. Поне в 5 сезон имахме малко повече Стидия. Потвърдил е, че става нещо голямо, но можем само да се надяваме!

      Изтриване
  2. Стааааайлс и Лидия!!! Ах, много ги обичам! :)

    ОтговорИзтриване