неделя, 14 май 2017 г.

Кой жанр си ти? - Тест 1

Една от промените, които обещах, че ще направя, беше тази с тестовете. Винаги съм обичала такъв тип въпроси, които в крайна сметка отвеждат до отговор, който обяснява до някаква степен личността ни. Затова и реших да разчупя еднообразието в блога, като създам таква поредица от тестове. Ще се опитвам да са на тема книги, но е напълно възможно да ми хрумне някоя и друга идея извън книжното общество. Това е първият ми такъв тест и не знам до колко резултатите и въпросите ще бъдат адекватни или верни. Помнете, че всичко е само за забавление!
Запомнете буквата на вашия отговор, за да получите резултат.

 

Въпрос номер 1.

Отговори:


а) Мексико 

б) Париж

в) Египет 

г) Ню Йорк


 

 

 

Въпрос номер 2.
Отговори:

 

а) кораб 

б) самолет

в) влак 

г) кола

 

 

 

 

Въпрос номер 3.
Отговори:


а) астронавт/ изследовател 

б) сватбен агент
в) детектив 

г) лекар



 

 

Въпрос номер 4.

Отговори:

а) люто 

б) сладко
в) солено 

г) всичко изброено



 

 

Въпрос номер 5.

Отговори:


а) душа 

б) сърце

в) мозък 

г) тяло



 

 

Въпрос номер 6.

Отговори:


а) авантюристи и смели

б) сантиментални и с голямо сърце

в) умни и отговорни

г) честни и забавни 



Резултати: 
Най-много "а" - Имате най-много прилики с жанра Фентъзи! Вие сте авантюрист по душа и винаги търсите нещо ново, което да откриете. Обичате добрите приключения и притежавате смело сърце!
Най-много "б"- Имате най-много прилики с жанра Романтика/Еротика! Вие търсите красотата във всички и вътрешно сте мечтател. Любовта е чувството, което ви води и можете да я откриете навсякъде. За вас е важно да има хора, с които да споделите света си.
Най-много "в" - Имате най-много прилики с Криминалния жанр! Вие сте силно наблюдателни и интелигетни хора, които разчитат на своя бърз ум и логика. Обичате предизвикателствата и почти винаги се справяте с тях!
Най-много "г" - Имате най-много прилики със Съвременния жанр! Вие сте човек, здраво стъпил на земята, който не си прави илюзии. Държите на истината, но това не значи, че не обичате да се забавлявате! Опитвате се да се наслаждавате на живота такъв, какъвто е.

Това беше целият тест. Много се надявам да ви е харесала идеята и да сте се забавлявали! Предполагам, че няма да пускам повече от един тест на месец и със сигурност няма да е по този начин формулирано повече, защото си играх доста време със сегашната формулировка.
Ще се радвам много, ако споделите вашия резултат от теста в коментарите!!

2 коментара:

  1. Оказах се с най-много отговори "б". :D Напълно съм съгласна с казаното, но по-важното е, че си се справила отлично с изпълнението на идеята и с нетърпение очаквам още подобни постове. Поздравявам те за вложения труд! :)<3

    ОтговорИзтриване