понеделник, 1 май 2017 г.

Завръщане и промени в блога.

През последните месеци си взех дълга почивка, както може би някои от вас са забелязали. Тук съм отново- отчасти, за да обясня причините ми за тръгване и от друга страна да споделя всички идеи, които ми хрумнаха през времето, в което ме нямаше.
Като цяло освен оправданието за липсва на време имаше и също така оправданието за лиспа на идеии. Работата е там, че съм достатъчно наясно със себе си, за да осъзная, че не в това е проблемът.

Нямах желание. Бях се уморила от четене, писане и пак четене. Опитвах се да поддържам блога по задължение, защото си бях поставила изисквания.
Когато осъзнах напълно това, просто спрях.
Започнах този блог с идеята той да бъде за всичко - не само книги. Но истината е, че така и не успях да пиша за всички разнообразни теми, които ме вълнуват. Затова сега ще се постаря да следвам желанието си за писане, а не задължението.

Много отдавна ми се върти в главата всеки месец (или 2-3 пъти на месец) да пускам нещо като "Мисъл на деня", която да представлява цитат, изречение или просто моя лична измишльотина, върху която да поразсъждавам и да споделя мнение. Идеята е да бъде отворено и за аудиторията и да имате възможност да помислите също по върпоса (независимо дали ще ми го кажете на мен или просто ще ви заиинтригувам някак си). Това е първото нещо, което смятам да добавя в блога си.
Второто нещо е по-интересно - намерих приложение, с което мога да персонализирам по този готин начин снимка и заглавието на поста ми. Страшно ми допада, пък и отдавна търсих начин да добавя картинки със заглавията на постовете ми - и най-накрая намерих! Тук е мястото да пусна начина, по който изглежда надписът за вече споменатата "Мисъл на деня" или "Thought of the day".


Друго нещо, което му хрумна, е да правя така наречените "тестове". Засега не мога много добре да обясня какво имам в предвид, но идеята е отговорите, които си избрал да доведат до някакъв резултат. Винаги такива "тестове" са ми били много приятни и за правене и за измисляне.
Ще пускам също така постове, които са без тема или определена тема, различна от книжната. Понякога имам нужда да споделя мнението си по въпрос и това ще е мястото, където ще го направя. 

Като цяло това е всичко, засега. Със сигурност ще му хрумнат още идеи, но поне за момента това са тези, за които съм убедена, че ще се постаря да правя. 
Не обещавам, че ще бъда тук всеки месец с нов и интерес пост, нито, че ще имам тaкова разнообразие от идеи. Това, което обаче си обещавам на мен, е да правя постове, които желая от сърце. А пък ако и на вас ви харесва това, което правя, още по-добре!

2 коментара:

 1. Canon Printer Support Phone Number is a platform providing one stop solution to all of your Canon Printer Support Phone Number related queries. With the issue being presented in front of your eyes, our professionals then rectify and correct it in real time right in front of your eyes in a time constraint as low as possible.

  Canon Printer Support Phone Number

  ОтговорИзтриване
 2. Hello! This is my first visit to your blog! This is my first comment here, so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your articles. Your blog provided us useful information. You have done an outstanding job.
  Ultimate Odyssey Travel Joint Stock Company is a professional company possessing extensive knowledge, expertise and resources, specializing in the design and implementation of Vietnam Package Tours and Indochina Package Tours.
  Northern Vietnam Tours
  Vietnam Trekking Tours
  Vietnam Adventure Tours
  Vietnam Cycling Tours
  Vietnam Biking Tours  ОтговорИзтриване