неделя, 14 февруари 2016 г.

Valentine's Day Book Tag

Няма по-идеален таг от този за днес. Като цяло сладникавите таг-ове са ми слабост. Благодаря на Ади ,че ме тагна и пожелавам на всички много любов  по случай днешния празник!

 1. Любимата ви двойка - искате да имате такава връзка. 
Мисля, че съм го казвала и преди, но любимата ми двойка е Сидни и Ейдриън. Дори не знам какво е нещото, което толкова ми харесва в тях, но със сигурност  бих искала връзка като тяхната. Също така и на Роуз и Дмитрий , Пърси и Анабет,  Синдер и Кай от '' Лунните хроники '' и не на последно място - Ана и Етиен.

2.Връзка, която не се е получила. Вие искахте те да се съберат, но това така и не се е случило.
Май няма такава. Винаги тези , които съм харесвала , са се събирали. Предполагам имала съм късмет :D

3.По кого сте си ''падали''. Независимо от персонажа.
Списъкът е дълъг...като се започне с Пърси Джаксън, Ейдриън Ивашков, Лио Валдес, Toмас от ''Лабиринтът'', Етиен, донякъде Рон Уизли и Хари Потър , просто защото считам, че бяха много добри персонажи. И със сигурност още много...

4.Най-ужасната връзка. Винаги сте искали двойката да се раздели, защото те са твърде различни и според вас не си подхождат.
За най-ужасна не знам, но не харесвах Джулиет и Адам от ''Разбий ме'' ( просто Адам ми беше малко скучен ) , Катнис и Гейл . Не харесвам много и Идлин и Кайл ( ''Наследницата'') по някаква причина, въпреки че дори не са двойка. Харесвам ги поотделно и смятам, че си отиват и приличат, но някак си не смятам, че е подходящият за нея.

5.Вашият любим любовен триъгълник.
Може би Селена, Каол и Дориан. Все още не съм прочела поредицата, но засега харесвам и двамата и затова предполагам толкова ми допада този триъгълник.

6.Вашата любима трагична любовна история. Нещо като Ромео и Жулиета ( и без спойлери )
Кару и Акива от ''Създадена от дим и кост''. Строго погледнато може би не е точно като Ромео и Жулиета, но всички, които са чели историята, знаят защо може да се нарече и трагична ( въпреки че свършва добре :D )



Това беше таг-а , благодаря за прочита :). Няма да тагвам никого, нека всеки, който реши да го направи да се чувства тагнат !





4 коментара:

  1. Чудесен избор за любими двойки, не мога да отрека ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Селена, Дориан и Каол също са ми на мен любим триъгълник, няма спор ;д А колкото до Адам и Джулиет, съгласна съм - не ги харесвам заедно.

    ОтговорИзтриване